al contingut a la navegació Informació de contacte

Alcaldia

Salutació de l'alcalde

Benvingudes i ben trobats . Desitjo que aquesta web us pugui servir de guia per començar a conèixer el nostre poble i per poder resoldre els afers administratius que necessiteu.

Us n'adonareu que Tarrés és el poble trenat històricament per persones senzilles i acollidores que estimen les seves arrels i el seu país. Els seus avantpassats foren gent molt treballadora i valenta, capaç de construir cases i marges de pedra admirables, forns de calç, cabanes de volta, cups  i cisternes que constitueixen el nostre tresor més preat. El Sindicat i l'església de Santa Maria en són dos exemples dins el nucli urbà.

Tarrés és un llogarret embolcallat de boscos i conreus que són una delícia per al visitant. La ruta de "Els camins de l'aigua de secà" i la dels "Forns de calç" que serpentegen per un paisatge senzill i sincer, proper i avinent, constitueixen un atractiu motivador per als amants del patrimoni natural i arquitectònic popular.

Tot l'Equip de Govern volem que us hi sentiu bé, que pugueu gaudir de cada un d'aquests tresors i que ens visiteu sovint; i, si us hi instal·leu, que hi visqueu feliços, juntament amb la nostra comunitat que de ben segur us acollirà amb els braços oberts.

 

Carles Móra Tuxans